Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve zdravém těle zdravý duch, říká se a herečka Courteney Cox (59) je toho důkazem. Hvězda Přátel se v pondělí podělila s fanoušky o sérii fotek mimo jiné se svou kamarádkou a hereckou kolegyní ze zmiňovaného seriálu Lisou Kudrow. V závěru se pochlubila i svým rituálem, kterým je ledová koupel. Na Instagramu tak svým sledujícím názorně předvedla, jak se otužuje.

Představitelka Moniky Gellerové ze zmiňovaného seriálového hitu se ponořila do bazénu s ledovou vodou. Tato terapie si získává stále více oblibu nejen u sportovců, ale i u celebrit. Jde o takzvanou terapii chladem, která obvykle následuje po intenzivním cvičení. A to herečce bezpochyby není cizí. Na to, že v červnu oslaví šedesátku, je její vyrýsovaná postava vskutku obdivuhodná.

Ostatně podobně je na tom i její nejlepší kamarádka z Přátel Jennifer Aniston, která se dokonce netají tím, že je dnes se svým tělem spokojenější než zamlada.

Rodačka z Alabamy, jež je maminkou devatenáctileté Coco Arquette, se ovšem drží přísného režimu, který začíná od samého rána. Cox svůj den nastartuje vegetariánským koktejlem z okurky a špenátu. Její jídelníček obsahuje především zeleninu a maso, ráda dělává například krůtí burgery. Dále Courteney bere vitaminy, chodí na procházky se svými dvěma malými psíky Lily a Bearem a samozřejmě se neobejde také bez posilovny.

Reklama

Další články

Načítám