Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Hana Mašlíková (41) si našla další nový obor, který ji v poslední době uchvátil natolik, že je pro ni jednoduše číslo jedna. „Práci realitní makléřky si nesmírně užívám, po delší době jsem našla něco, co mě pracovně naprosto pohltilo. Každý den se těším, co nového mi svět realit přinese, mají za sebou také lidské příběhy, což mě baví. Je to teď práce číslo jedna,“ svěřila se Hanka pro Super.cz.

Kvůli práci si chtěla pořídit několik seriózních fotografií do pracovního portfolia. Avšak Hanka ze sebe za pomoci fotografky Anety Kupcové a vizážistky Dany Dovhomilje vypustila svou ohnivou energii a pořízené snímky jsou jednoduše tak sexy, že je nemohla použít.

„Fotky měly být původně focené pro pracovní účely na můj web realitní makléřky, ale jsou tak sexy, že se jimi jako realitní makléřka nemohu prezentovat,“ prozradila Hanka s úsměvem. Na snímcích odhaluje dekolt a celému výsledku dodává pořádný sex-appeal i „mokrý efekt“, který vizážistka vytvořila.

„S holkami jsme se zkrátka moc rozšouply, takže mě čeká další focení, ale tentokrát se musíme uhlídat,“ směje se známá blondýnka, která už se ve volném čase také pomalu připravuje na vánoční svátky.

„Tohle období naprosto miluji. Zdědila jsem to po mé rodině, kde nikdy nechybí obrovská výzdoba a svátky jsme se vším všudy dodržovali. I já už tedy budu chystat nějakou výzdobu, hrozně si to nakupování užívám. I když je to pro někoho kýč, tak já si myslím, že během těch vánočních svátků je to fajn,“ dodala maminka syna Andreáska.

Reklama

Další články

Načítám