Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Reinders (41) vycestovala se svou rodinou na dovolenou za mořem a zejména zaslouženým odpočinkem. Se synem Andreáskem a manželem André Reindersem vyrazili do Turecka, kam se jim původně úplně nechtělo. Nakonec se ale nechali přesvědčit.

„Dovolenou si velmi užíváme, myslím, že bychom zvládli víc než osm dní. Musím říct, že jsme původně do Turecka úplně nechtěli, ale v cestovce nám říkali, že jsou ty služby super, ať to zkusíme. Tak jsme se nechali přemluvit a jsme za to velmi rádi. Takové služby, servis a veškeré pohodlí jsme snad nikdy nezažili. Jsme spokojení a hned bychom zase někam vyrazili, ale to asi každý,“ svěřila se Hanka pro Super.cz.

Moderátorka a modelka sdílí s fanoušky téměř veškeré detaily ze slunné dovolené. Sledující baví i úsměvné momenty s manželem, se kterým se navzájem pošťuchují.

Své sledující ovšem potěšila i snímkem v bikinách, nebo spíš dolním dílem. Vršek plavek totiž sundala a poprsí si schovala do slaměného klobouku.

„Chtěla jsem se jen pochlubit opálením z dovolené, toho zadku si vůbec nevšímejte,“ napsala známá blondýnka s ironií k fotografii, na které fanoušky zajisté nejvíc upoutalo právě Hanky pozadí, které si za poslední roky tvrdou dřinou vypracovala.

„Postavu máte boží. Hlavně ty ruce a zadek,“ napsala jedna z fanynek. „V mých očích jste bohyně. Ta dřina a životní styl jsou krásně vidět,“ uvedla další. „Nádhera Haničko, top postavička. Děkuji a jdu makat,“ zalichotila sledující, pro kterou je Hanka také motivací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám