Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská diva Dara Rolins (51) si dál užívá slunné dny na Miami, kde si místní pláž nemůže vynachválit. Zpěvačka ráda nechává nahlédnout do svého soukromí, a tak není divu, že se vždy ráda podělí se svými fanoušky o zážitky z Floridy.

Novým pozdravem z Miami Beach lidé doslova oněměli. Charismatická umělkyně na ně totiž vytasila svůj dekolt a ženy tak začaly blednout závistí. „Darinko, půjčíš mi prosím tvoji postavu? Za měsíc jedu na dovolenou a jsem strašně líná cvičit,“ napsala jedna z fanynek. „Ach, ty jsi bohyně. Chci vypadat jako ty,“ reagovala další žena. A ani muži nezůstali pozadu. „Sakra, ty vypadáš úžasně, wow,“ komentoval příznivec Darinky.

Dara má kliku, že za její sexy tělo můžou mimo jiné i dobré geny. „Držím se už nějakou chvíli na své váze. Povedlo se mi zhubnout ve chvíli, kdy jsem to přestala řešit. Vždycky jsem cvičila, ale dvě tři kila lítala. Jsem malinká, tři kila jsou u mě dost," dodala nedávno se smíchem Dara Rolins pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám