Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední den neobvykle horkého babího léta využily některé z dam, které navštívily slavnostní premiéru nového filmu režiséra Matěje Chlupáčka, historického detektivního příběhu Úsvit, i v rámci outfitu. V kině Lucerna se tak objevilo dost odhalených těl.

Pozornost okamžitě upoutala mladá herečka Simona Lewandowská, jejíž model kladl důraz zejména na zcela průsvitný top, který odhaloval sladěnou podprsenku. Plochým bříškem v crop topu se zase pochlubila herečka Hana Vagnerová (41). A jejich půvabná kolegyně Marika Šoposká (34) oblékla oblekovou vestičku přímo na tělo.

Odhalit tělo v šatech s průstřihy na bocích a dekoltem se nebála ani partnerka herce Jana Hájka, jehož proslavila role manžela Boženy Němcové v sérii Božena. Po dlouhé době se ve společnosti objevila také herečka Jana Kolesárová anebo manželka Jaroslava Duška Iveta. Jak to všem slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám