Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Snídaně s Novou se co nevidět stane poprvé tátou. Ondřej Havel teprve nedávno s manželkou Bárou odtajnili, že se těší na miminko, které už brzy přivítají na světě.

Zda se těší na kluka či holčičku, netuší, rozhodli se pro překvapení. „Necháme se překvapit. Maminka mi pořád říká, že to nevydrží, ale bude muset,“ svěřil se Super.cz moderátor a herec, který se s fanoušky podělil o snímky z těhotenského focení.

Manželka Bára, která je také moderátorka, na nich své bříško odhalila. „Takový ty fotky 5 minut po probuzení,“ napsal si pár ke snímkům. Jen co dvojice fotky zveřejnila, fanoušci začali hádat, zda budou mít kluka nebo holčičku.

„To bude kluk,“ napsala jedna z fanynek a další fanoušek se přidal. „Sluší vám to. Buďte šťastní,“ stálo také v jedné z mnoha zpráv, které představitel Jirky Hložánka dostal.

Herec a moderátor se vedle Snídaně a seriálu Ulice objevuje nově také v muzikálu Troja. Ze svých pracovních povinností zatím ulevit neplánuje a na přírůstek do rodiny už se těší. „Všichni, co mají děti, mi říkají, že ta zkušenost je nepřenosná, že to musím zažít. Já se samozřejmě hrozně těším, ale mám i zdravé nervy,“ prozradil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám