Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V polovině ledna se herec a moderátor Ondřej Havel pochlubil radostnou novinkou. Pár měsíců po svatbě se s manželkou Bárou těší na prvního společného potomka. Pár spolu nyní poprvé od oznámení zprávy vyrazil do společnosti.

Představitel Jirky Hložánka z nekonečného seriálu Ulice si nenechal ujít premiéru muzikálu Troja. V roli Parida se totiž na jevišti Divadla Broadway objeví. Premiéru sice odehrál jeho kolega Vojta Drahokoupil, moderátor Snídaně s Novou si ale slavnostní uvedení muzikálu nenechal ujít.

„Nechtěl jsem si to s manželkou nechat ujít, dorazil jsem podpořit kolegy,“ svěřil se. Ondřej Havel byl s manželkou sladěný do černo-růžova. „Ta růžová přišla od Ondrovy strany, takže jsem se doplnila, aby to ladilo,“ svěřila se nám Bára, která pod černými šaty skrývala rostoucí bříško.

Požehnaný stav zvládá bez potíží a cítí se skvěle. „Zatím dobrý, užívám si to, jsem tady, kdyby ne, tak bych nepřišla,“ prozradila nám s tím, že v jakém je měsíci, si nechá pro sebe. „Úplně nechceme prozrazovat vše, ale v pokročilém,“ dodala Bára, která je také moderátorka. „Jak vidíte, už to nějaký pátek bude,“ dodal s úsměvem budoucí tatínek.

Reklama

Další články

Načítám