Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Emma Weymouth (33) aktuálně boduje v britské taneční reality show Strictly Come Dancing. Pro magazín Grazia nyní promluvila o problémech při porodu, které následně vedly k neplodnosti. Emma je maminkou synů Johna (4) a Henryho (2). Druhého syna jí však porodila náhradní matka.

Když čekala Johna, objevily se zdravotní komplikace. Modelka trpěla zánětem hypofýzy, který způsobil, že musela akutně rodit císařským řezem. Později jí dokonce oznámili, že přirozenou cestou nebude moci mít další děti.

„Nedokážu o tom mluvit bez slz,“ svěřila během rozhovoru a zážitek popsala jako extrémně traumatický. Henryho pak přivedla na svět náhradní matka.

„Měli jsme štěstí, že jsme měli tu možnost. Je už tolik cest, jak dnes založit rodinu. Jsem za své děti tolik vděčná,“ svěřila hvězda, která teď od mateřských povinností utíká k těm pracovním.

Po úspěchu v prvním kole ji čeká druhý týden v taneční soutěži, kde o přízeň diváků bojuje po boku profesionálního tanečníka Aljaže Škorjance.

Reklama

Další články

Načítám