Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě letos na jaře se radovala, že konečně nabrala. Lucie Smatanová (38) nepatří k ženám, které touží po vychrtlé figuře. Rok na sobě dřela, aby přibrala 10 kilo, teď začala znovu a nedobrovolně hubnout.

„Důsledkem pracovní vytíženosti mám zase nějakých 5 kilo dole,“ svěřila se Super.cz modelka, která ze situace příliš nadšená není.

Během focení, které v poslední době absolvovala, tak v krátkém bílém topu předvedla ploché bříško. „Jako modelka mám stále hodně práce. Jsem ráda, že se doba změnila, v komerci už neplatí, že jde modelka ve třiceti do důchodu,“ dodala Lucie, která pracuje po celé Evropě, od loňska žije ve Švýcarsku a do Prahy jezdí za prací.

„Momentálně jsem v Čechách, mám tu pracovní povinnosti, před Vánoci se vracím do Švýcarska,“ svěřila se misska, která je po rozchodu s italským přítelem stále nezadaná. „Partnera nemám, ale těším se, co přinese příští rok,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám