Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) vyrazila úplně poprvé do společnosti ruku v ruce se svým partnerem, miliardářem a úspěšným podnikatelem Martinem Wichterlem. S o 25 let starším přítelem si pro vůbec první zapózování před fotografy vybrali nejluxusnější párty v Karlových Varech, večírek UniCredit.

"Můj partner mediální pozornost nevyhledává, což chápu a respektuji. Každý vztah je o kompromisu. Pohybuje se v jiném světě než já. Pro mě je ten svět důležitý i kvůli mé nadaci. Dnes jsme se domluvili, že půjdeme společně. Jsem za to moc ráda," řekla Super.cz Sokolová.

Kateřina na párty zvolila pánský look. "Mám šaty od Lukáše Macháčka, pojala jsem to trošku pánsky. Jsem minimalista, cítím se v tom úplně skvěle," prozradila Sokolová

Kdo je Martin Wichterle? Je vystudovaný geolog. Hned po studiu založil první firmu, kterou už za 11 let prodal za půl miliardy korun. Dnes podniká v řadě odvětví. Sedmapadesátiletý podnikatel je otcem tří dcer. Jeho dědečkem byl Otto Wichterle, vědec a vynálezce kontaktních čoček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám