Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě dávno předtím, než se svlékala ve filmu Striptýz v roce 1996, za což utržila v té době rekordní honorář 12,5 milionu dolarů, zkoušela Demi Moore (61) podobně jako řada jejích kolegyň uspět v modelingu. Na některé své začátky v tomto směru možná dnes není úplně pyšná…

Například v roce 1981 ve svých osmnácti se nechala fotit v černých šatech podivného střihu, k čemuž připojila smyslné pózy a pohledy, a dokonce podepsala smlouvu s agenturou Elite. Téhož roku odstartovala rovněž její herecká kariéra, a to jak nekonečným seriálem General Hospital, tak filmem Choices. Právě z focení k tomuto dramatu pochází další fotografie ve fotogalerii.

O poznání pikantnější je ovšem série snímků, která se objevila v lednovém vydání pánského magazínu Oui ve stejném roce. Demi k tomu v jednom z pozdějších rozhovorů uvedla, že jí během focení bylo pouhých šestnáct, ale že klamala o svém věku, když fotografovi řekla, že je jí osmnáct. V jiném rozhovoru pro změnu tvrdila, že jí bylo sedmnáct.

Ať už byla pravda jakákoli, Demi nikdy netrpěla studem a své senzační křivky odhalila na plátně i v magazínech opakovaně. Její pózování pro Vanity Fair během jejího prvního těhotenství v roce 1991 se stalo ikonické stejně jako její filmové role, z nichž nejde zapomenout na snímky Duch, Neslušný návrh, Skandální odhalení či G.I. Jane.

Reklama

Další články

Načítám