Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Demi Moore (61) se letos v létě vydala do Evropy a z výletu po řeckých ostrovech se jí zpátky domů do Kalifornie zřejmě moc nechtělo a není se čemu divit. S přáteli na luxusní jachtě a v neposlední řadě i s jejím psím miláčkem Pilafem si mohla skvěle odpočinout, čas si našla i na knihu. Roztomilý dvouletý čivavák se od herečky nehnul na krok, a když jej zrovna nedržela v ruce, vesele po ní poskakoval na lehátku.

Nestárnoucí kráska z filmů Duch, Neslušný návrh či Striptýz, která se nedávno stala díky nejstarší dceři Rumer poprvé babičkou, se navíc na dovolenou vybavila pořádnou zásobou bikin různých barev i střihů.

Nejprve se představila v zelené variantě, následně v černé a poté to vyhrály bledě modré na zavazování, které byly svým zpracováním nejúspornější.

Demi, která je momentálně oficiálně bez partnera, nedávno oslavila šedesátku, ale i vzhledem k jejímu temperamentu by jí tento věk nikdo netipoval. Moore, která již v minulosti nejen ve slavném Striptýzu předvedla své pohybové vlohy, má tanec ráda dodnes, což předvedla i svým přátelům, když před jejich zraky rozvlnila boky na rytmickou píseň.

Na serveru Greek Reporter se zároveň objevilo video, jak si herečka užívá večery v místních klubech a jak tančila na zremixovanou verzi písně z filmu Pretty Woman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám