Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I s nejmladším potomkem, dcerkou Lily, vyrazila do společnosti Ornella Koktová (31). Lilinka byla velmi hodná a fotoaparáty ani kamery jí nedělaly problém. „Má v sobě trošku té modelky, protože hrozně ráda pózuje,“ svěřila se Ornella, s níž jsme mj. probrali i její modelingový návrat.

Do běžného života se sama po návratu z ostrova vrátila bez problémů. „Všichni doma měli radost, malá samozřejmě také. Užívám si, že mám po dvou klucích tu vysněnou princeznu. Myslím, že na téhle akci má nejluxusnější šaty. Je to moje finální dítě a nešetřím na ní. Otáčím se dost,“ přiznala.

Ornella chválila i svého manžela Pepu, jak péči o tři děti v době její nepřítomnosti zvládl. „Jako každá ženská jsem viděla chybičky. Musela jsem kompletně přerovnat skříně a všechno a dala jsem mu přednášku, že barevné nebo bílé prádlo se s černým nepere. Teď máme něco do šediva. Ale jinak to zvládl na jedničku a naučil se i skvěle vařit, takže mi od té doby vyvařuje. Je to miláček,“ pěla ódy Ornella.

Vyvařování je ovšem kamenem úrazu v návratu k modelingu, o kterém jsme s Ornellou mluvili minule. „Trošku jsem se rozjedla, takže se musím zase krotit. Všechno je to spíš výhledově na léto, tak mám ještě trochu času. Ale teď, když je venku sedmadvacet stupňů, tak mi přijde, že už léto je. Tak kde je ta příprava?“ ptala se sama sebe Koktová.

Reklama

Další články

Načítám