Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když hosté vyrazili na párty do Muzea české hudby, která se točila kolem oblíbené značky cukrovinek, zadání doporučeného oděvu nebylo příliš transparentní. Jde o neformální, ale zároveň elegantní oblečení. Každý to pojal trochu jinak.

V nejluxusnějším modelu doplněném o kožich a ikonickou kabelku Kelly v mini verzi, jejíž cena se blíží ke 40 tisícím eur, dorazila slovenská tenistka Dominika Cibulková. Ta si evidentně na drahé značky i šperky potrpí. Překvapilo nás, že kabelku nosila rozepnutou, ale prý to tak má být. Naopak Vendula Pizingerová (52) nakupovala v běžném řetězci, odkud pocházely mj. kozačky, které si objednala online.

Slavnostnější modely zvolily modelka Andrea Bezděková (29) anebo herečka Sára Rychlíková. Ta odhalila i bříško. Zpěvačka Marta Jandová (50) oblékla bílou košili z madeiry ke kalhotám, kalhotový kostým sekl také herečce Veronice Arichtevě (37).

Na akci nechyběli ani pánové jako Leoš Mareš, Tomáš Zástěra anebo zpěvák Marcel s manželkou. Jak se hosté večírku banánů v čokoládě oblékli, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám