Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z největších a nejpřepychovějších večírků na filmovém festivalu v Karlových Varech je UniCredit párty, kterou navštěvují nejen hvězdy, ale také zámožní a vlivní lidé. Pozvánka na tuhle událost dokonce není samozřejmostí ani pro osobnosti, které jsou v českém showbyznysu bezpečně známé.

Dress code pro letošní večírek zněl "láska". A také letos jej každý z hostů pojal po svém. Některé dámy jej dodržely, a některé dorazily v šatech, které jim byly pohodlné nebo jimi chtěly budit pozornost.

Úchvatnou černou róbu s blyštivými a krajkovými komponenty oblékla Simona Krainová (51), která jako blondýnka v tmavých barvách vyniká. Na červený koberec přišla s manželem Karlem Vágnerem.

Do černé se zahalila řada dalších osobností, jako zpěvačka Kate Matl (45), která zvolila šaty s výrazným dekoltem. Černou oblékla také moderátorka Gabriela Partyšová (45), modelka Kateřina Sokolová (35) nebo modelka a lékárnice Jana Doleželová.

Letos se celebrity často oblékají do bílých modelů a spousta jich byla opět k vidění i na tomto červeném koberci. Topmodelka Pavlína Pořízková (59) vynesla bílou róbu, která obtahovala její štíhlé křivky. Modelka Nikol Švantnerová (31) zase ukázala štíhlé nohy. Bílou zvolila také topmodelka Pavlína Němcová nebo Denisa Dvořáková.

Červenou barvu ve znamení „lásky“ příliš osobností neobléklo, přesto se jich několik našlo, jako například ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko, modelka Kateřina Průšová nebo modelka Renata Langmannová.

Reklama

Další články

Načítám