Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z oblíbených společenských akcí během filmového festivalu v Karlových Varech je bezesporu party Moët & Chandon, která se pořádá za charitativním účelem. I proto si tuhle událost ani tento rok nenechala ujít řada známých osobností.

Jeden z nejslušivějších modelů vynesla Jitka Schneiderová (51), která si oblékla bílé kalhoty a asymetrický top. K outfitu zvolila žlutou kabelku a jemné šperky.

Naopak v černém a provokativním modelu dorazila modelka Pavlína Němcová (52), která ukázala pod průhlednou halenkou také svou podprsenku. Velmi to slušelo Denise Dvořákové (34) v rafinovaném body s pouzdrovou sukní, ve které vyniklo její štíhlé tělo. Černou barvu tentokrát zvolily také herečka Hana Vagnerová (41), modelka Gabriela Boučková nebo zpěvačka Kate Matl (45).

Vedle celebrit v tmavých modelech se vyjímaly dámy, které se nebály barev. V růžových šatech oslnila modelka Veronika Kašáková a ve fialové zazářila herečka Jana Plodková.

Pastelově modré šaty vynesla topmodelka Pavlína Pořízková (59), v zelené dorazila modelka Karolína Kokešová nebo herečka Alena Doláková.

Akci si nenechali ujít ani Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem, kteří v módě rádi experimentují, což se ukázalo i tentokrát. Výraznější kabelku totiž nezvolila zpěvačka, ale právě Jordan.

Reklama

Další články

Načítám