Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulace o krizi v manželství prince Harryho (39) a jeho ženy Meghan Markle se už objevily snad ve všech společenských médiích. Při pohledu na ně by ale asi málokdo tipoval, že tihle dva mají mít nějaké potíže, a to ať už jde o společné vystoupení v rámci charitativních akcí, návštěvu koncertů či sportovních událostí…

Nejinak tomu bylo i v pondělí, kdy nečekaně zavítali na hokejový zápas NHL, kde Harry započal hru spuštěním prvního puku do hry. Stejně tak to udělala před 21 lety i jeho babička, královna Alžběta II., když byla na jedenáctidenní návštěvě Kanady. I tehdy hrály stejné týmy.

Harry s Meghan následně z VIP sektoru sledovali, jak Vancouver Canucks porazili San Jose Sharks 3:1. U zápasu se očividně dobře bavili a v mezičase, kdy zrovna nefandili, se k sobě tulili.

Společně s nimi hru sledoval také Marcus Anderson, Meghanin přítel z Toronta, s nímž se zná již z dob natáčení seriálu Kravaťáci. Byl to prý on, kdo pomohl zorganizovat její první rande s Harrym v Londýně.

Sussexové jsou v Kanadě kvůli povinnostem spojeným s organizací příštích Invictus Games, které se uskuteční ve Vancouveru a Whistleru v únoru 2025.

Reklama

Další články

Načítám