Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry a jeho žena Meghan Markle by podle nejnovějších informací Daily Mailu přijali pozvání na společné trávení Vánoc s královskou rodinou v Sandringhamu. Prozatím prý k žádnému oficiálnímu vyjádření ze strany krále Karla III. nedošlo, ale vzhledem k tomu, že by král prý rád trávil s vnoučaty ze strany svého mladšího syna více času, by údajně k pozvání skutečně mohlo v průběhu tohoto týdne dojít.

Za poměrně zásadní zlom lze prý považovat skutečnost, že se Harry v úterý telefonicky spojil se svým otcem, aby mu popřál k jeho 75. narozeninám. Zároveň mu prý přehrál video jeho dětí Archieho a Lilibet, jak dědečkovi rovněž přejí vše nejlepší.

Podle zdroje The Times mohla být konverzace ‚bodem zvratu‘ v jejich složitém vztahu z posledních dvou let. Ten započal odstěhováním Harryho s manželkou do Kalifornie, vzdání se všech královských povinností a především pak vydáním Harryho loňských memoárů s názvem Náhradník. V knize mimo jiné označil královnu Camillu za ‚padoucha‘. Očerňování Camilly přitom mělo být poslední kapkou v již tak velmi křehkých vztazích mezi otcem a synem. V princově otevřené zpovědi rovněž nezůstali bez poskvrny jeho bratr William s manželkou Kate.

Podle dostupných informací by prý Sussexové byli ochotni přijmout pozvání na trávení vánočních svátků ve Velké Británii. Mluví se rovněž o stejné strategii v případě, že by se jim dostalo pozvání na letní pobyt ve skotském Balmoralu.

Reklama

Další články

Načítám