Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě deset let poté, co se probojovala do TOP 10 v soutěži Česká Miss, je o ní stále slyšet. Plavovláska s bujnou hřívou se po porodu dcery Ellen opět vrátila do světa modelingu, a to nejen na přehlídková mola, ale začala se práci věnovat i z druhé strany.

My jsme Alenu Prešnajderovou naposledy potkali na finálovém galavečeru Miss Czech Republic, kam vyrazila v zajímavém outfitu od svého dvorního návrháře Mirka Knota, který stejně jako modelka žije v Brně. "Dress code byl creative black tie, tak jsem chtěla něco jiného než šaty," vysvětlila, proč zvolila outfit složený z kalhot, bandeau podprsenky a dlouhých rukaviček. Na ruce jí tedy zima nebyla, zato její útlému pasu, bříšku a bedrům hrozilo ofouknutí.

Obléknout takový model by si mohl málokdo, ale Alenina štíhlounká postava ho snesla. Nejíst a hubnout opravdu nemusela, i když tvrdí, že po období, kdy kvůli nemoci shodila další kila, už trochu přibrala. "Mluvíme o tom s holkama, co jsou také maminky a jsou hodně štíhlé. Ale ono s tím dítětem není čas na to sedět u televize a cpát se brambůrky," smála se.

Alena vedle modelingu začala pracovat i v zákulisí, věnuje se produkci a marketingu. "Říkali jsme si, že je škoda, že v Brně, které je druhým největším městem u nás, chybí velká módní akce. Proto organizujeme Fashion Night Brno, která proběhne v červnu na Špilberku," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám