Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Missí nemoc opět zaútočila. Aktuální královna krásy, vítězka Miss Czech Republic Justýna Zedníková (21) se rozešla s partnerem, zpěvákem Šimonem Oppem. Vztah nevydržel Justýnino pracovní vytížení. Jako modelce se jí velmi daří v zahraničí.

„Naše cesty se rozdělily. Byli jsme každý někde jinde a stalo se to,“ řekla Super.cz Justýna. Nikdo třetí v tom prý roli nehrál. „Je to stále těžký, vyrovnávám se s tím, ale tím, že mám hodně práce, létám do zahraničí, tak na to tolik nemyslím,“ vysvětluje modelka.

„Byli jsme hodně oddělení, netrávili jsme spolu tolik času, žárllivost možná hrála také roli,“ upřesnila Zedníková na akci Miss Czech Republic, kde se vybírala již finálová desítka.

Nyní se soustředí hlavně na práci. „Já jsem hlavně na cestách, příští týden tady nebudu skoro vůbec. Mám namířeno do Mexika a pak do Bangladéše. Do Mexika jedu za modelingem, do Bangladéše letím navštívit chlapečka, kterého na dálku podporuji,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám