Hlavní obsah
Článek

Aneta Vignerová (36) potvrdila vztah s muzikantem, synem moderátora Jana Krause (70) Davidem. Randí spolu již několik týdnů, nyní Miss ČR 2009 poprvé novou lásku potvrdila.

"Ano, je to pravda. Mám nového přítele a je to David Kraus (44)," řekla Novinkám Vignerová (36). "Jsem velmi šťastná," dodala Vignerová (36) na párty nové staročeské restaurace Havelák.

Tam dorazila po boku návrháře Lukáše Macháčka. Po půlnoci, když byla většina fotografů pryč, dorazil za svojí láskou muzikant David Kraus (44).

Vignerová (36) se před koncem loňského roku rozešla s movitým, o třicet let starším podnikatelem Kamilem Bahbouhem. Tvrdila, že nový muž za rozchodem nestojí. Netrvalo dlouho a už je zase zamilovaná až po uši.

Aneta Vignerová (36) si pochvaluje, že má dobré spalování, a proto nemusí držet žádné diety. V pohodě si na párty nové restaurace pochutnávala na jehněčím s knedlíkem a k tomu si dala ještě zelňáky s kysanou smetanou.

"Zapiju to samozřejmě pivem, tradiční českou kuchyni mám moc ráda. Kdybych nebyla přejezená, klidně bych o půlnoci zvládla ještě svíčkovou se šesti," směje se. " Očistec rozhodně zítra nebude třeba, spaluju zatím dobře," dodala Vignerová.

Reklama

Další články

Načítám