Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z nejmladších finalistek Miss Czech Republic je devatenáctiletá Marie Babíčková z Nového Strašecí u Prahy. Na finále, které proběhne 11. května, bude soutěžit s číslem 4. „To, že je většina dívek starších a mají větší zkušenosti, je sice náročné, ale zároveň mě to táhne nahoru. Beru je jako inspiraci,“ míní.

S modelingem zatím neměla Marie žádné zkušenosti. „Bylo pro mě vlastně překvapení, že mi přišla zpráva, že bych se do Miss hodila a měla bych to zkusit. Bylo to před úplně posledním termínem castingů, tak jsem kvůli tomu jela do Brna. Bylo to za pět minut dvanáct a jsem moc ráda, že jsem tady,“ vyprávěla na soustředění finalistek v Egyptě.

Marie je studentkou prvního ročníku vysoké školy ekonomické, kde studuje management. „Dokončila jsem první semestr, ale budu přecházet, v tomhle oboru jsem se úplně nenašla. Na střední škole jsem studovala pedagogiku a chtěla bych se k ní vrátit,“ vysvětlovala.

Protože byla modelingem nepolíbená, musela si všechno nastudovat doma včetně chůze. „Ale díky tomu, že existuje spousta videí a tutoriálů, není to tak složité. Hodně jsem na Youtuber a Instagramu sledovala modelky a snažila se tam hledat inspiraci. Strašně se mi líbí vítězky Miss Czech Republic Justýna Zedníková a Krystyna Pyszko,“ má mezi idoly dívky, jimž se typově podobá. Marie také prozradila, že je čerstvě zadaná.

Související témata:
Marie Babíčková

Další články

Načítám