Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to osm let, kdy uspěla v soutěži krásy a stala se Českou Miss World. V únoru modelka a nyní zejména influencerka Natálie Kotková (30) oslavila třicetiny, ale na svém životě nic nemění. Ačkoli žije se zpěvákem kapely Slza Petrem Lexou, její největší láskou je cestování.

Na cestách tráví i letošní rok. Nejprve vyrazila s partičkou, s níž účinkovala ve VIP speciálu pořadu Protřeno!, na Kanárské ostrovy. Nyní si užívá sluníčka v Indonésii. Nezvolila ovšem oblíbené Bali nebo Lombok, ale čas na pláži tráví na méně známém ostrově Sumatra, konkrétně na ostrůvku Pinang, kam cesta z Evropy trvala čtyřicet hodin.

Po rehabilitaci kvůli poraněnému kotníku si konečně užívá hlavně surfování, takže neustále vystavuje pokožku slunečním paprskům. „Je to asi nejsilnější sluníčko, co jsem kdy zažila. Obzvlášť, když jsme třeba tři hodiny ve vodě. Docela dost lidí se tady nehezky spálilo,“ popsala.

Užívá si také pohledy na obyvatele moře od žraloků přes delfíny a manty až po želvy. Její fanoušci si zase mohou užít pohled na Natálčino dokonalé tělo v bikinách. To, že při natáčení pořadu o vaření jedla o něco víc, než je zvyklá, na něm rozhodně stopy nezanechalo.

Reklama

Další články

Načítám