Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři měsíce bojuje s velkým kašlem. Herečka a zpěvačka Míša Tomešová (32) se stále nedokázala poprat s vleklou nemocí. Verdikt lékařů jí ale vyrazil dech.

„Podle všech doktorů i dle rentgenu jsem úplně zdravá, že prej to mám z toho, jak furt zpívám. Aha, no,“ krčí rameny Tomešová, která nemocí, kterou tedy podle lékařů nemá, nakazila oba nezpívající syny. „Tak já nevím, už mám pocit, že nikdy v životě nebudu nekašlat. Už mě to nebaví, jak jsem nemocná takhle dlouho,“ dodává.

„Žádný vyšetření u doktorů nepomohlo, nezjistili žádnou nemoc. Začala jsem zase s odvary od Judity Halvové, jsou pekelně hnusný, ale vždycky mi hrozně pomohly,“ doufá v zázrak Míša, která východní medicíně vždy věřila a pomohla jí i v boji s atopickým ekzémem.

Že by byla nemocná kvůli zpěvu, jí přijde nesmyslné. „Nikdo nikdy ze zpívání nemůže bejt nemocnej, pokud zpívá samozřejmě technicky správně. To je největší pindovina,“ zdůrazňuje Míša.

Než vyhledala odbornou pomoc, zkusila při boji se svou chorobou i alternativní způsoby svého léčení - například tinkturu z vlastní placenty. Ani ta ale nezabrala.

Reklama

Další články

Načítám