Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mirek Šimůnek (46) po téměř třech letech znovu poklekl před svojí partnerkou Alicí. Tentokrát už svatba nebude odložena a pár se bude brát na jaře. Super.cz prozradili podrobnosti.

„Svatba určitě bude, už brzy. Už nám pracovní věci dopadly, jak měly, snad už bude lépe a lépe,“ řekla Super.cz Alice Tobiášová. “ Před pár dny jsem poklekl podruhé, teď už to dopadne. Půjdeme do toho za pár měsíců," doplnil Mirek Šimůnek.

Veselka se bude konat na jaře, v Čechách to ale nebude. „Budeme se brát v zahraničí. U moře, bude hezky. Bude to v Evropě. Nebude to jiný kontinent,“ prozradila Alice. „Zajistili jsme vše, co je potřeba. Celé letadlo přátel to nebude, nějací přátelé s námi ale poletí,“ doplnil ji Mirek.

Alici překvapivě na prsteníčku levé ruky chyběl zásnubní prsten. „Zásnubní prsten mám v bance. Je to strašný, ale je to tak. Hodně mi padal z prstu, jak bylo chladnější počasí, tak jsem se bála, že bych o něj přišla. Nosím ho na výjimečnější přiležitosti,“ dodala na párty nové zubní kliniky v Brně.

Reklama

Další články

Načítám