Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Adamczyková (30) ve StarDance zatím proplouvá naprosto bez problémů a na parketu vypadá úchvatně. Nezapomíná ale ani na to, že je sportovkyně, a tak si mezi tanečními tréninky občas musí odběhnout i do posilovny.

Nabídnout Evě Adamczykové účast ve StarDance bylo nepochybně skvělým krokem. Se svým tanečním partnerem Jakubem Mazůchem (36) tvoří skvělou dvojici a podle poroty jsou oba dva velkým přínosem show. Vystoupení na píseň tělo Ewy Farne bylo dokonce hodnoceno jako nejlepší tanec soutěže. A pár se blýskl i v minulém kole, přesto, že mu Zdeněk Chlopčík vyčetl málo tance a nějaké ty chybičky. Byl ovšem jediný. „Nemůžu na tom najít nic, co by se mi nelíbilo. Koukám se na ten příběh a vidím překrásný tanec, kde přechody od kroků ke scénkám jsou doopravdy perfektní. To už je tanec, kdy já nemám potřebu se dívat na techniku. Chtěla bych na vás být zlá, ale nemůžu,“ vysekla Evě a Jakubovi Tatiana Drexler.

Eva dokonce před časem přiznala, že kdyby se v soutěži dostala dál, obětovala by kvůli ní i závody ve Světovém poháru ve snowboardcrossu. „Podle toho, kdy vypadnu, začnu jezdit na ledovec a pak přijdou závody. Kdybych byla ve finále, tak v nejhorším vynechám dva závody Světového poháru a začnu jezdit závody na konci ledna,“ řekla Super.cz.

Na svou fyzičku ale Eva rozhodně nerezignuje. Taneční tréninky jsou samozřejmě velmi náročné, sportovkyně ale potřebuje ještě víc. Se svými fanoušky tak sdílela video z posilovny, kde podává úžasné výkony. „Mezi tanečkama si občas odskočím vyzvat činku do posilovny a někdy padne i osobáček a někdy padnu zase já, viz. 4. video,“ napsala Eva k sestřihu. A samozřejmě se hned dočkala pochvalných komentářů. „Takže už vím, kdo zítra dělá zvedačky, Hradilek se půjde klouzat,“ napsal jí například jeden ze sledujících. „Super výkon, kolik je to kilo?“ ptá se jiná. „S takovou byste se s Jakubem Mazůchem mohli za chvíli zvedat navzájem. Těším se na každý další taneček,“ píše další. Tak uvidíme, jak se Evě bude dařit v pátém kole, kdy soutěžící předvedou valčík, cha-chu a sambu.

Reklama

Další články

Načítám