Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miloš Zapletal se svojí manželkou Hankou zorganizovali setkání bývalých královen krásy. Miss České republiky, kterou Miloš založil, slaví 35 let. Zapletal dorazil ve skvělé kondici, a to v květnu on sám oslaví již 82. narozeniny.

„Ani jsem nečekal, že se nás sejde tolik. Bylo to hrozně práce, žádná legrace nebyla dát to dohromady. Odpracovala to moje žena. Líbí se mi to, přišlo hodně dívek, médií, takový zájem jsem snad nezažil ani v dobách Miss. Jsem spokojený, hrdý,“ řekl Super.cz Miloš Zapletal.

A prozradil také, na které dívky nejvíce vzpomíná, a také, jak se mu líbí nová Miss World Krystyna Pyszková.

„Nejvíc pyšný jsem na Taťánu Kuchařovou. Nejen protože vyhrála Miss World, ale je také úžasný člověk. Silná osobnost. Chytrá holka se spoustou zájmů. Ta je top. Ale také na Ivanku Christovou, to je další osobnost. Je plnoštíhlá, ale má esprit, charisma, krásu. Tyto dvě dívky obdivuju. Ale nejen tyto dvě,“ prozradil.

Nová Miss World Krystyna Pyszková se mu velmi líbí. „Miss nesleduju už dávno. Rozdrobilo se to a soutěží už bylo moc. Ale Krystynu Pyszkovou, o té vím. Volala mi to Táňa. Nadšeně mi volala, že další Češka po osmnácti letech vyhrála. Viděl jsem s ní nějaký rozhovor. Je to krásná holka, Táňa, která s ní mluvila několikrát, mi říkala, že je chytrá a je fakt dobrá,“ dodal Zapletal.

Reklama

Další články

Načítám