Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Československo 1989 Ivana Christová (53) se po dlouhé době objevila ve společnosti. Nenechala si ujít 35. výročí Miss České republiky, akce, kterou zorganizoval Miloš Zapletal. Ivana je nyní úspěšnou podnikatelkou a už také babičkou.

Jak na soutěž vzpomíná? „První ročník, to jsem byla ještě dítě, osmnáctileté dítě. Dlouho jsem pak žila venku. A když jsme točili Miss desetiletí a tisíciletí, to byly nejkrásnější show, vracela jsem se domů ze světa. Byly to perfektní zážitky, Miloše si moc vážím,“ řekla Super.cz Christová, která na akci dorazila se svojí dcerou Danielou.

Ta už z ní udělala babičku. „Daniela je vdaná, máme Zoe, moji vnučku. Jsem babička. Každý toužíme po její pozornosti. Ale neříká mi babičko, ale Ivanko,“ usmívala se bývalá královna krásy.

S dcerou společně také podnikají. „Pracuji s kosmetikou už osmnáct let, velmi dlouho. Pracuji i se svojí dcerou Danielkou. Jsem šťastná, spokojená, žiju život svých snů,“ dodala Christová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám