Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již 17. listopadu řekne krásná Anna Marie Kánská své Ano podnikatelovi Richardovi Chladovi. Svatba se bude konat na Maledivách jen se svědky. Rodiny partnerů na ní přítomny nebudou.

Je známo, že svatby na Maledivách nejsou v Čechách platné. Jak to miliardář s nynější snoubenkou vyřeší?

„Zjišťovala jsem to. Nejjednodušší bude, když se znovu vezmeme na úřadě. Vezmeme se v Česku oficiálně pár dní po návratu z Malediv. Tam konečně budu mít i moji rodinu. Té to, myslím, trošku bylo líto. I Richard tam bude mít své nejbližší. Bude to bez slávy, tam se oficiálně stanu paní Chladovou,“ řekla Super.cz Anna Marie Kánská.

Také prozradila, čím ji Richard zaujal a co na něm miluje. „Je strašně chytrej, hodnej, milej. On nějak působí na sociálních sítích, ale tam to je z velké části póza. Je to nějaká herecká role. Když ho poznáš osobně, jaký opravdu je, zjistíš, že je to milionovej člověk,“ usmívá se Anna.

„Lidé, kteří mě dobře znají, vědí, jaký ve skutečnosti jsem. Ti, kteří mě neznají, budou dál tvrdit, že jsem namyšlenej idiot, kretén, že se vyžívám ve vytahování a pózách. Na mě se dá vždycky spolehnout, to vědí mí přátelé,“ doplnil Richard s tím, že je šťastný, že se z Aničky stane jeho žena.

„Vztah nám opravdu funguje. Nejsou tam šílené excesy, které jsem taky zažil. Jsem rád za klid a pohodu. Jsme spolu pořád. Zatím si na nervy nelezeme,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám