Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již za pár dní odlétá podnikatel Richard Chlad se snoubenkou Annou Marií Kánskou na Maledivy, kde si 17. listopadu řeknou své „ano“. Super.cz prozradili detaily svatby a také to, jak to mají s předmanželskou smlouvou.

Žádost o ruku přišla před více než rokem a nyní už se den D velmi blíží. „Richard mi původně navrhoval, abych šla na matriku se jen přejmenovat. S tím neuspěl,“ řekla Super.cz s humorem Anička. „Za nejméně peněz, hodně muziky, znáte to,“ dodal vtipně Chlad, který s nápadem neuspěl, a proto loni před Annou poklekl.

„Požádal jsem Anniny rodiče o ruku dřív než Annu. Bylo to, když jsem slavil šedesátiny na lodi. Tam jsem poklekl, požádal a bylo mi odsouhlaseno. Já chci, aby Anna byla spokojená, měla klid. Aby se ulomily hroty a neposlouchala věty ‚on si tě nikdy nevezme, protože byl jednou ženatý, absolvoval komplikovaný rozvod‘ atd. Musely se samozřejmě nejdřív splnit právní atributy, což Anna splnila,“ doplnil podnikatel s tím, že samozřejmě mají předmanželskou smlouvu.

„V dnešní době, kdo se bere bez předmanželské smlouvy, je sebevrah a blázen. Bylo jasné od začátku, že se vezmeme za určitých podmínek. Já si velmi vážím, že mu jde o to, abych byla spokojená a šťastná. Jsem za to fakt vděčná,“ řekla nám otevřeně krásná Anna.

Předmanželská smlouva byla jasná i kvůli Richardovým zkušenostem z prvního manželství. „Se mnou je lepší se vždy dohodnout. Když není dohoda, není nic. I v případě mého prvního rozvodu platilo, kdo chce moc, nemá nic. Tady říkám znovu, v našem sňatku byla podmínka jasná. Já už nechci v životě absolvovat nic tak ponižujícího, dehonestujícího, lživého a manipulativního, jako byl můj rozvod,“ zdůrazňuje.

„Je to jistota pro oba. Já můžu na stará kolena zblbnout, udělat podnikatelsky špatný kroky, tak proč by se to mělo podepisovat na Anně,“ doplnil Chlad.

Anna se často o sobě dozvídá, že je zlatokopka. Podpis předmanželské smlouvy je od ní jasná odpověď. „Odpovědí bude doufám hlavně to, že budeme mít spokojené a šťastné manželství. Všem haterům pak zavřeme huby,“ říká rázně.

Číst o sobě negativní komentáře je pro ni prý postupem času snadnější. I když to stále bolí. „Pro mě bylo nejtěžší to, že hejty četly moje kamarádky, které mi to přeposílaly. Posílaly diskuze Pepů z vesnic, kteří si myslí, že když mi napíšou, že jsem hnusná a mám starýho dědka, že si z toho něco vezmu a s Richardem se rozejdu. Rozhodně to ale příjemné není. Nevyžívám se v pozornosti, jsem lehce asociální, mám svoji bublinu,“ dodala Anna Marie Kánská, která už 17. listopadu přijme příjmení Chladová.

Reklama

Další články

Načítám