Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo plavek zabalil tentokrát Milan Peroutka (34) na společnou dovolenou s partnerem Dominikem šálu a rukavice. Pár se totiž rozhodl na pár dní odcestovat na sever Finska. Netradiční dovolená se neobešla bez jízdy se psím spřežením a saunování.

Zpěvák před pár dny oslavil 34. narozeniny, jeho partner Dominik pak slaví hned dva dny po něm. Místo velkého večírku si tak dvojice dopřála cestovatelský zážitek. „Naše poslední cesta byla do Finska. Možná netradiční místo na dovolenou v dubnu, ale vydali jsme se přímo na severní pól do domova Santa Clause, turistů už tu bylo o poznání méně než během Vánoc, a dokonce jsme měli štěstí i na polární záři,“ svěřil se nám zpěvák, který na severu nocoval v luxusním resortu uprostřed zalesněné krajiny.

Výlet stihl během několika dnů, kdy měl v divadle volno. „Všechno je hlavně o tom umět si zorganizovat šikovně diář, který má u mě na starosti naštěstí Domča, protože třeba od pátku do neděle jsem měl šest vystoupení, ale přes týden se nám povedlo udělat si čas. A mě pak baví svoje postřehy a tipy sdílet i se svými sledujícími, vlastně jsem v tomhle na výletech úplně nejaktivnější,“ prozradil Peroutka s tím, že i tak se věnuje práci. „Naštěstí hodně věcí jde dnes řešit online. Samozřejmě pódia a jeviště naštěstí ještě ne, ale věřím na to, že člověk plný nové inspirace pak může přijít před diváky zase s jiným nábojem,“ prozradil zpěvák, který se pochlubil také svým tělem.

Návštěva Finska se totiž neobešla bez saunování. „Vyrazili jsme i na soby, vezli nás psi husky a samozřejmě jsme každý večer chodili do finské sauny a otužovali jsme se. Máme v plánu i další poznávání, zároveň mě ale na jaře a začátkem léta čeká práce ve studiu na nové hudbě, takže bude zase všechno v rovnováze,“ dodal zpěvák, který za pár měsíců oslaví první výročí svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám