Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní projekci kriminálního seriálu s názvem Metoda Markovič si nenechal ujít Milan Peroutka (34) s partnerem Dominikem. Na premiéru do kina Lucerna se pár náležitě obléknul a zpěvák opět dorazil v originálním modelu za desítky tisíc korun.

„Jenom jsem to na sebe rychle hodil a ano, dneska mám výstřih,“ řekl se smíchem zpěvák, který oblékl béžový oblek s květinovým potiskem bez košile.„Je to zapůjčené od Alexander McQueen, boty mám svoje od stejné značky, to jsem dostal k Vánocům, a tohle jsme zapůjčili, cítím se v tom dobře,“ svěřil se zpěvák.

Sako od britského návrháře vyjde na 3790 dolarů, v přepočtu na 86 597 korun, kalhoty se stejným vzorem pak na 1690 dolarů, což 38 614 korun. „Nebojím se, móda chce odvahu, protože je to často něco netradičního,“ svěřil se zpěvák, který po akci zapůjčený oblek musel odeslat zpět.

Na premiéru dorazil se svým partnerem a také částí rodiny. „Je tady Domča, jsem tady jako doprovod Domči, který je tady pracovně, jsme tady částečně i s rodinou, je tu tchyně a švagrová,“ prozradil nám Milan Peroutka s tím, že na společný rozhovor s partnerem si ještě počkáme.

„Asi jo, já ho do toho nenutím, jsem i rád, že se trochu drží zpět, je to na něm. Ale vždycky říká, že je tady v práci, a ne na rozhovory,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám