Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční svátky jsou už zase skoro za dveřmi, a i proto už je v některých domácnostech kompletní vánoční výzdoba či stromeček. Jako například u Lely Ceterové (34)Karlose Vémoly (38) ve Vémolandu.

„Pomalu přichází vánoční čas a brzy bude klepat na dveře Mikuláš. Já jsem se rozhodla už předčasně udělat vánoční výzdobu i stromeček, a to s pomocí mé maminky, která za mnou i tátou přijela z Bratislavy. V dobré společnosti se zdobí s dobrým červeným vínem jako po másle.

„Tentokrát jsem zvolila jednoduchou eleganci,“ prohlásila na sociální síti maminka dvou dětí Lela Ceterová ke snímkům svého obřího stromečku, jehož vánoční hvězda sahá až po samotný strop. Kolem stromečku nechybí vánoční skřítci, lesní zvířátka a ani Santa Claus.

Netrvalo dlouho a u fotografií se objevila spousta reakcí. „Já už ho mám skoro týden. Máte ho krásný,“ uvedla fanynka. „Stromeček zdobíme až den před Štědrým dnem. Má to své kouzlo,“ napsala další, se kterou se shodla většina diskutujících. „Ještě opravdu nezdobíme, je brzo. Ale někdo může mít stromeček i klidně celý rok,“ dodala sledující. „Tak to je absolutní nádhera. Taky už máme výzdobu,“ napsala fanynka.

Reklama

Další články

Načítám