Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu Michala Davida (63) nemohli chybět nejen jeho kamarádi a kolegové z branže, ale také rodina. Vedle manželky Marcely hitmakera na akci do Obecního domu doprovodil také vnuk Sebastian, který všechny překvapil tím, jak už vyrostl.

„Je tady dnes i náš vnuk Sebastian, bohužel Klárka je doma nemocná, tak nepřišla, jinak jsme tady skoro celá rodina,“ svěřil se Super.cz před křtem Michal David, který měl z přítomnosti milovaného vnuka radost. Sebastian už oslavil třinácté narozeniny a roste jako z vody, z ještě nedávno malého kluka už je dospívající mladý chlapec, který s dědečkem ochotně pózoval.

Novou desku Funky 2 připravoval Michal David půl roku. „Je to pokračování Funky jedničky, která byla úspěšná, na přání fanoušků, kteří psali maily a zprávy, jsme vydali dvojku a jsou v ní i nové písničky,“ řekl Super.cz hitmaker.

A přestože Michal David v poslední době tráví pravidelně část roku na Kanárských ostrovech, kde má svůj druhý domov, že by s hudbou skončil a užíval si už jen jako rentiér u moře, to nehrozí. „Na to jsem ještě mladý, do důchodu ještě nechci. Možná že někteří moji nepřátelé by si to přáli, ale já tady budu asi ještě hodně dlouho otravovat,“ řekl se smíchem Michal David.

Reklama

Další články

Načítám