Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michal David (63) před dvaadvaceti lety zavinil autonehodu, po níž zůstaly celoživotní následky panu Jiřímu Mudrovi. Ten se teď po letech ozval, aby o nehodě, která mu navždy změnila život, promluvil.

„Probudil jsem se v nemocnici, totálně rozsekaný. Měl jsem koleno na dvanáct kusů, rozbitou hlavu a pohmožděniny po celém těle,“ vzpomínal v Blesku muž, jenž nakonec přišel o práci a skončil v invalidním důchodu.

Samotný Michal David se prý odpovědnosti nebrání, a dokonce prý muži nabídl finanční vyrovnání. Ten ho však měl odmítnout. Pan Mudr s tím ale nesouhlasí.

„Přinesl mi do nemocnice dvě cédéčka a tím to skončilo. Od té doby se vůbec neozval,“ má jasno s tím, že mu nejde o peníze, ale o to, aby Michal David projevil vůbec nějaký zájem.

Zpěvák však trvá na svém. „Nechápu, že se ozval po dvaadvaceti letech, ale mám zkušenost s tím, že po mně lidé chtějí peníze, protože vědí, že je mám. Mé svědomí je čisté, já mu odškodnění nabídl,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám