Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se loni v únoru stala dvojnásobnou maminkou. Ke starší dceři Elišce přivítala na světě mladší Jasněnku. S dcerkami si užívá každou chvíli, a přestože už začíná po narození dcery čím dál více pracovat, kojení se jen tak vzdát nechce.

„Malé je rok a čtyři měsíce, nekojím furt, máme to tak, že ona to má ráda a mě to baví. Je to takový náš společný čas. Já nedokážu říct ne, protože ona to miluje. A když vidím, jakou z toho má radost, tak nedokážu přestat,“ svěřila se Super.cz Míša Nosková, která by s kojením chtěla ještě pokračovat.

„Myslím, že do dvou let, když se jí bude chtít, tak je to fajn,“ prozradila nám zpěvačka, kterou čeká pracovní léto, na které se těší.

„V létě jedu koncertní tour Děti ráje, od září mě uvidí v Brně diváci s muzikálem Kvítek mandragory nyní s názvem Sladké mámení a brzy mě uslyší i posluchači rádia. Začnu možná už během léta moderovat v rádiu. Moc se na to těším,“ svěřila se Nosková v jedné restauraci.

Přestože Míša sportuje a začala i běhat, tak se od sladkého držela dál. „Já mám závislost na sladkém, musela jsem se to odnaučit. Držím se, abych si nedala, ale většinou podlehnu a jdu si pak raději zasportovat,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám