Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) si naplno užívá léto se svými dcerami. Volno se starší Eliškou a mladší Jasněnkou tráví na výletech, ale i u vody. Odtud dvojnásobná maminka, která přivedla mladší dcerku na svět před rokem a půl, poslala pozdrav v plavkách.

„Léto si užíváme, Eliška byla na vodě a také na táboře. S malou jezdím hodně na výlety po Čechách nebo na bruslích, to ji hrozně baví. Už jsme daly i zoo. Takže léto užíváme naplno,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která za snímek, na kterém se pochlubila svou letošní formou, sklidila obdiv. Jediná nevýhoda, když jste "chodící potravinová banka" pro dítě je ta, že vám jsou občas plavky malé,“ připsala si zpěvačka vtipně k fotce v plavkách.

Od loňského podzimu zpěvačka rapidně zhubla, žádné diety v tom nejsou. Může za to stres po rozchodu s otcem její dcery Jasněnky. Dole mám od listopadu asi jedenáct kilo, řekla Super.cz zpěvačka, která má u fanynek podporu.„Nemám děti a mám vel. 40. Za mě tedy perfektní výsledek u tebe a hodně si připomínám tvou větu z jednoho příspěvku: “Je zajímavé, co všechno se dá dělat s vlastním tělem.” V tomhle jsi pro mě vzorem - kam se člověk může posunout, když chce a maká na sobě,“ stálo v jednom z pochvalných příspěvků. „Jsi nádherná a sexy, Michaelo!“ napsal zpěvačce jeden ze sledujících. „Sluší vám to. Nemáte se za co stydět,“ připsal další ze sledujících.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám