Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím nejdelší odloučení od manžela Jiřího Langmajera (57) prožívá herečka Adéla Gondíková (50). Zatímco on natáčí nový film, tentokrát na Bali, ji v Praze drží pracovní povinnosti, rodina a také pes. Odletět za ním nemohla ani na týden.

„Už jsem si zvykla, že skoro každý podzim točí v zahraničí. Byl to Island, Thajsko, teď to je Bali. A pokaždé se to o něco prodlužuje. Nejdřív to byly tři týdny, pak měsíc a teď skoro měsíc a půl. Už je to dlouhé. Navíc když já vstávám, on už má skoro večer, tak se ani moc neslyšíme. Aspoň si píšeme, když to jde. Už se na něj těším,“ posteskla si.

Čas na to, aby za manželem zaletěla, nenašla. „Nedala jsem dohromady víc než pět dní volna. To by mělo smysl na Itálii, ale ne na Bali, kde je navíc i ten časový rozdíl, a je to hrozně daleko. Navíc mám doma rodiče, pejska, celkově by to bylo organizačně hodně náročné,“ vysvětlila.

Společný čas si ale vynahradí po Vánocích, kdy pro změnu doma zase nebude poprvé její dcera, chystají se vyrazit společně na dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám