Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (57) momentálně cestují po Americe a herečka na sociální síť přidává jeden zážitek za druhým. Manželé podnikli i výlet do známého Údolí smrti, a i když se Adéla na fotkách statečně usmívá, velká legrace to určitě nebyla.

Death Valley neboli Údolí smrti je známé tím, že se zde dají naměřit velmi vysoké teploty a historicky byla na tomto místě naměřena dokonce nejvyšší teplota na světě. Právě tam se v rámci své dovolené vydali Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. A ani je neminula teplota, která je pro běžného smrtelníka nebezpečná. „Ne hnědá, ne opálená, ale úplně rudá - spařená jak prase, se tomu říká. Death Valley, další “zážitková” zastávka . Neskutečný vedro. Měli jsme i 55, ale na té ceduli už pak odpoledne bylo jenom 51,“ popsala Adéla zážitek a přidala i přirovnání.

„Jako když je člověk v sauně a někdo na něj fouká vařícím fénem a říká : Jdi se projít, jdi. Po chvíli začnou pálit nárty, pak lýtka a člověk začne poskakovat jak na horký plotně. Zážitek... na tu chvilku.“ Adéla s Jiřím měli štěstí, že jejich zážitek neskončil hůř než spařeným obličejem. V Údolí smrti se rozhodně vyplatí chovat se velmi opatrně. „Byli jsme tam ve skupině a najednou se jedna členka naší výpravy ztratila. Našli jsme ji na toaletě, v bezvědomí, pomočenou, dehydrovanou. Byli jsme rádi, že to nakonec dopadlo dobře,“ popsal Super.cz člověk, který tento výlet také nedávno absolvoval. Tak snad procházka „v pekle“ neměla pro manželský pár další následky.

Reklama

Další články

Načítám