Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Mesarošová (38) promluvila o rozpadu vztahu s Tomášem Novotným, se kterým má syna Eliána. Super.cz bývalá modelka rozchod potvrdila jako prvnímu serveru. „Je to tak, bohužel se naše cesty rozešly,“ řekla nám.

Nyní se rozepsala více a zdůraznila, že byla ve vztahu využívána a ponižována. „Můj život byl barevný a pestrý, než jsem potkala otce svého syna a porodila nám našeho Eliána. Rodina, domov, mateřství byly, jsou a vždy budou mým smyslem života. Bohužel i já jsem po letech zjistila, že má vidina stabilní rodiny byla pouhou iluzí a toužebným přáním,“ říká smutně Dominika, která konec vztahu s otcem syna bere jako velkou prohru.

„Následovalo velké zklamání, bolest a pocit selhání ve vytvoření kompletní rodiny. Říká se, šťastná maminka rovná se šťastné dítě, proto jsem se rozhodla, že se už nenechám využívat, ponižovat a deptat v nefunkčním vztahu a raději jej ukončím,“ dodala Dominika.

Mluví se o četných nevěrách a také SMS zprávách, které Dominičin partner během jejich vztahu psal dokonce její kamarádce Evě Feuereislové. „Potřeboval bych obejmout a potulit. Pošli adresu, udělám ti společnost. Budeme sexovat?“ napsal jí.

Pro Dominiku je nyní důležité, aby rozchod příliš nepoznamenal jejich syna. „Budu věřit a pevně doufat, že zůstaneme i nadále zodpovědnými rodiči našeho malého Eliána,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám