Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že móda ukazování téměř nahého těla na společenských akcích stále nekončí. Makléřka a hvězda reality show Makléři z Hollywoodu Amanza Smith na večírek oblékla šaty, za které od lidí schytala nepříjemnou kritiku.

Sedmačtyřicetiletá Amanza své štíhlé tělo předvedla v celé kráse na oslavě svých narozenin. Na party, kde nechyběli ani její kolegové z reality show, oblékla šaty, které by se spíše daly přirovnat k obepnuté síťce a v méně osvětlených částech místa konání akce to dokonce vypadalo, že makléřka dorazila jen v černých titěrných kalhotkách. I když není pochyb o tom, že její postava je perfektní, nesetkala se Amanza s velkou pochvalou.

„Měla by být zatčena za neslušné odhalování,“ ozvalo se v jednom z komentářů v magazínu Daily Mail. „V dnešní době je mi líto mužů, vidí všechno, ještě než někomu vůbec koupí drink. Ostatně i všichni ostatní,“ píše jiný komentující. „Za peníze si vkus opravdu nekoupíte,“ či „příště jdi nahá, ušetříš náklady za šaty,“ nebo „ve své hlavě věří, že vypadají dobře a trendy, i když ve skutečnosti vypadají neslušně a trapně,“ zní další názory. Někteří makléřce radí, aby nestála blízko zapálených svící, že plasty dobře hoří, a jiní predikují, že by se mohla stát další manželkou Kanyeho Westa, jehož žena Bianca Censori je známá svým úsporným oblékáním.

Amanza Smith si ale z takových komentářů nejspíš nebude dělat těžkou hlavu. Série Makléři z Hollywoodu je velmi úspěšná, o čemž svědčí natáčení už osmé série. Makléřka navíc před pár měsíci musela bojovat o své zdraví, když jí byla diagnostikována osteomyelitida, vzácná kostní infekce a strávila 31 dní v nemocnici. Za tu dobu ani jednou neviděla své dvě děti, protože je „nechtěla vyděsit svým vzhledem.“ Negativní reakce na její outfit s ní tak pravděpodobně příliš nezamávají.

Související témata:
Amanza Smith

Další články

Načítám