Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od doby, kdy na sebe Mikolas Josef (28) celosvětově upozornil během soutěže Eurovize, se zpěvák vizuálně dost změnil. Negativní vliv na jeho vzhled měla špatná životospráva, a hlavně spousta práce. Když už talentovaný umělec zhubl celých třináct kilo, tak se rozhodl se sebou něco dělat a začal se soustředit na jídelníček a pravidelný pohyb, díky kterému by měl znovu nabrat svalovou hmotu. Paradoxně v tom nejhorším období byl osloven k nafocení kampaně, kde se měl objevit ve spodním prádle.

„Když jsem fotil poprvé, tak se mi úplně nechtělo do trenek. Nedávno jsme ale fotili další fotky a to už jsem věděl, co mě čeká, a připravil jsem se na to,” uvedl na svém koncertě v prodejně spodního prádla Mikolas, který se rovnou podělil o svůj trik, jak za pár minut získat svaly: „Dvacet minut předtím klikujte a jste v pohodě.”

Se svými tanečníky zpěvák neustále trénuje a vystupuje. Díky tanci ale svaly nenabírá. „Tancování je pro mě kardio a dnes po vystoupení po mně zůstala louže. Chce to dobře jíst a nezapomínat na tekutiny.”

Interpret hitů Lie To me, Acapella, či Me Gusta už se začíná zase častěji vyskytovat v posilovně. „Před víc než měsícem jsem se ke cvičení vrátil a začal jsem k tomu užívat vitamíny a hlavně pít vodu. Byl jsem člověk, který skoro nic nevypil a to byl můj hlavní problém. Trvalo mi to asi pět let, než jsem si to uvědomil,” zpytuje svědomí Josef.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám