Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Mel B (48) během rozhovoru s Olivií Attwood odhalila jednu poměrně nečekanou záležitost. Svou kolegyni z legendární skupiny Spice girls Geri Horner (51) totiž osočila ze lži. Přestože Geri předloni s velkou slávou oslavila své padesátiny, podle Mel ve skutečnosti nikdo neví, kolik je jí let…

Mel v podcastu So Wrong It’s Right, jenž má být k dispozici od čtvrtka, zcela bez skrupulí řekla, že nevěří, že se Geri narodila v roce 1972. Přestože v dobách největší slávy spolu spajsky cestovaly po světě celé roky, Geri si prý vždy úzkostlivě střežila svůj pas a držela si jej na hrudi, takže stále neví, kolik jí ve skutečnosti je. Podle Mel není správné, když lidé lžou o svém věku, naopak by jej měli umět přijmout.

„Nikdo neví, jak je Geri stará. Nikdo neviděl její pas. Vím, že jsme procestovaly celý svět, ale pořád nevím, kolik jí je. Ona tvrdí, že jí bylo padesát, ale já jí nevěřím,“ nezdráhala se říct Mel B na adresu své kolegyně, pro niž jde o další nepříjemnost, jaká se v souvislosti s ní v poslední době řeší.

Převážně v britských médiích totiž nedávno rezonovala kauza s údajnými lechtivými zprávami, které si měl posílat její manžel Christian Horner s jednou ze svých zaměstnankyň. Ta jej následně osočila z nevhodného chování. Geri měla být celou záležitostí otřesena, ale veřejně se postavila na stranu svého muže, a jak se zdá, krizi ustáli.

Reklama

Další články

Načítám