Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a jedna ze slavných Spice Girls Geri Horner (51) podpořila svého manžela Christiana Hornera na velké ceně F1 v Bahrajnu. Manželé přišli ruku v ruce, poté se před přítomnými fotografy, než Horner odešel za svými povinnostmi, políbili, přestože jejich manželství prochází těžkou zkouškou.

Horner byl jednou ze svých kolegyň obviněn z „nevhodného chování“, které popíral. Interní šetření pak dalo šéfovi týmu Red Bull za pravdu a všichni, a nejvíc asi Geri, si oddychli. O den později se však textovky dostaly k více než stovce lidí z okruhu F1 a následně i na sociální sítě. V tu chvíli Geri seděla v soukromém letadle a mířila do Bahrajnu za svým mužem…

Po přistání se údajně zhroutila a její přátelé se o ni začali bát. „Tohle bylo ponížení v mezinárodním měřítku,“ řekl deníku The Sun zdroj z okolí zpěvačky. „Samozřejmě, opustit Christiana a také jejich úžasný život by byl ultimátní akt ženské síly. Ale všichni, kdo mají děti, vědí, že se to líp řekne, než udělá,“ dodal.

Všichni tak s napětím očekávali, jak se Geri k této pro ni bezesporu mimořádně nepříjemné situaci postaví a zda se objeví po boku svého muže. Spekulovalo se, že nikoli, opak se ale stal pravdou. Zda jde o gesto odpuštění, nebo jen momentální řešení situace, ukáže čas.

Reklama

Další články

Načítám