Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Meghan Markle (42) je opět v centru zájmu veřejnosti. Tentokrát je to kvůli dalšímu místu, kde se má natáčet její pořad. Postavit se má do kuchyně na farmě, kde se pěstuje konopí a lidé bydlící v okolí si hromadně stěžují na jeho zápach.

Zdá se, že Meghan Markle se v uvozovkách daří všechno, na co sáhne. Nedávno se stala terčem posměchu kvůli tomu, že více než rok pracovala na zrodu své firmy a vypustila zatím pouze pár sklenic jahodového džemu, hovořilo se i o tom, že se s Harrym nezúčastní propagace Invictus Games v Anglii, ale připojí se k němu na cestě do Nigérie. Protože prý s Británií skončila.

A teď se objevila další perlička ze života vévodkyně. Ta se v poslední době snaží znovu nastartovat kariéru před kamerou natáčením své kuchařské show na Netflixu. Nedávno bylo odtajněno jedno z míst, kde pořad vzniká, a to dům za pět milionů dolarů filantropů Toma a Sherrie Cipollových. Meghan ale pro účely natáčení dle Daily Mailu využije i jiné sídlo, kterým je konopná farma vlastněná společností Van Wingerden. Její logo zní: „Věříme, že konopí je určeno k tomu, abychom si ho užívali a sdíleli ho.“

Farma vyvolává velké kontroverze, protože ač je v ní vypěstované konopí legální, lidé z okolí si hojně stěžují na to, že se z místa neustále line štiplavý zápach, který způsobuje bolesti hlavy, nevolnost a problémy s dýcháním. Konopných farem je v okolí větší množství a dle zahraničního tisku podali místní obyvatelé od roku 2018 do roku 2022 2340 stížností.

Další články

Načítám