Hlavní obsah
Článek

Meghan Markle (43) a princ Harry (40) o sobě opět dávají vědět. Společně pomohli uspořádat uměleckou akci, na které nechyběla dokonce ani matka zpěvačky Beyoncé Tina Knowles. Lidé si ale samozřejmě všimli i toho, co má vévodkyně na sobě. A někteří nebyli příliš nadšení.

V posledních týdnech se do popředí zájmu o členy britské královské rodiny bohužel z ne zrovna veselých důvodů dostala princezna Kate. Teď o sobě ovšem dali vědět i Harry s Meghan, kteří si v Americe nejspíš chtějí po některých svých neúspěších vylepšit jméno. Pomohli totiž uspořádat honosnou akci na počest Kinsey African American Art & History Collection, která oslavuje úspěchy černochů od roku 1595 do současnosti. Akce se konala na stadionu SoFi v Kalifornii a byly na ní k vidění prvky afroamerického umění, artefakty a dokumenty.

Během události, na které se sešlo mnoho umělců, se vévodkyně s manželem dobře bavili a nešetřili úsměvy. Přítomna byla i maminka Meghan Markle, která na jedné z fotografií zapózovala s matkou zpěvačky Beyoncé Tinou Knowles. Po soukromé prohlídce uměleckých děl následovala debata s rodinou Kinsey.

Lidé hodnotili hlavně to, jak byla na akci v ten den vévodkyně oblečena. Meghan zvolila květinový plášť značky Carolina Herrera za v přepočtu téměř devadesát tisíc korun. Zatímco někteří lidé jejímu outfitu tleskali, další byli jiného názoru.

„Hyena Meghan v květinovém ubrusu,“ napsal například jeden ze čtenářů magazínu Page Six. „Více záclon… moje babička měla takový gauč v sedmdesátých letech,“ ozval se druhý. „Není to tím krásným pláštěm, je to tím, jak ho Babička Markle nastylovala nebo spíš nenastylovala,“ snažil se vysvětlit třetí.

Přesto, že se akce konala v době, kdy Kate celému světu oznamovala, že bojuje s rakovinou, snímky z ní byly, možná i z toho důvodu, zveřejněny až teď. Pár princezně po jejím proslovu popřál brzké uzdravení, média ovšem nezveřejnila informaci o tom, že by se Meghan a Harry chystali do Anglie.

Další články

Načítám