Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od chvíle, kdy byla prozrazena jména údajných královských řešitelů barvy pleti malého Archieho, se Meghan Markle (42) objevila na veřejnosti. V okolí domu v Kalifornii, kde s princem Harrym a jejich dětmi bydlí, byla spatřena v ležérním sportovním oblečení. A přestože se snažila na tváři vykouzlit letmý úsměv, pohledu do objektivu se vyhýbala.

Meghan, jež prý nikdy nestála o to, aby byla totožnost oněch členů královské rodiny uveřejněna, zřejmě prožívá další nelehké období. Navíc se zdá, že manželka prince Harryho i shodila na váze.

Britský Daily Mail si zároveň všiml, že Meghan měla na ruce náramek, který jí věnoval její tchán, král Karel III. Meghan by tím prý mohla vysílat nenápadné vzkazy směrem ke královské rodině. Právě král a princezna Kate byli totiž označeni v nizozemském překladu knihy Omida Scobieho Endgame jako „královští rasisté“. Meghan toto téma poprvé zmínila v rozhovoru s Oprah Winfrey v roce 2021, kdy se nechala slyšet, že někteří členové královské rodiny vedli hovory na téma barvy pleti tehdy ještě nenarozeného Archieho.

Kromě náramku Bentley & Skinner s 92 diamanty v hodnotě nejméně 4900 liber (138 tisíc korun), jenž byl dárkem od krále, měla Meghan na ruce zároveň hodinky princezny Diany. Onen náramek na sobě měla přitom naposledy v květnu, kdy se v Kalifornii vydala na pěší túru s přáteli v době, kdy se princ Harry účastnil korunovace svého otce. Předtím jej naposledy vynesla v minulém roce, což prý dává jejímu rozhodnutí vzít si jej znovu právě nyní ještě větší význam.

Uveřejnění zmiňovaných jmen přitom přišlo zřejmě v nejméně vhodnou chvíli, kdy se vynořily naděje na zlepšení vztahů mezi Harrym a jeho rodinou v Británii. Poté, co se král údajně dočkal vřelého přání ke svým 75. narozeninám od svého mladšího syna a vnoučat Archieho a Lilibet, se dokonce hovořilo o tom, že by byl Harry ochotný v Británii strávit vánoční svátky.

Reklama

Další články

Načítám