Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestává se často, aby se na prknech, která znamenají svět, sešlo tolik seriálových hvězd najednou. V případě komedie Stará láska nerezaví každopádně budou mít fanoušci příběhů na pokračování hotové žně. Vystřídá se jich tu celá řada!

Chybět nebude ani největší intrikánka z Ordinace v růžové zahradě Zuska Velichová, která svádí Tomáše Kluse (37) v seriálu Zalez do spacáku.

Advokát a zubařka, manželé, netrpělivě čekají na ukončení rozvodového řízení, aby mohli začít každý žít svůj život konečně bez toho druhého, ale oba s novými, mladšími partnery. Bohužel pořád obývají společný byt…

Zápletka slibuje náramnou podívanou plnou vtipných scének, o které se postará celá plejáda herců známých ze seriálových hitů. Diváci se dočkají nejen Velichové v parádním převleku, ale i Martina Davídka alias sympatického doktora z Policie Modrava. Svůj um tu předvede i Ladislav Ondřej, který v „Růžovce“ ztvárnil syna Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého (58).

V obnovené komedii Strašnického divadla si ve finále zahrál i syn Josefa Dvořáka z Vyprávěj. František Skopal svého otce Svatopluka vskutku nezapře. Nejen podobou, ale ani talentem. I když právě on na svou seriálovou roli teprve čeká. Ale kdo ví, třeba právě po obnovené premiéře Staré lásky se mu nabídky jenom pohrnou.

Další články

Načítám