Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V únoru to budou dva roky, co se rozešel s kolegyní herečkou, představitelkou mrchy ze seriálu Slunečná, Bárou Jánovou (34). Ladislav Ondřej (32), kterého si divačky oblíbily jako syna Čestmíra Mázla z Ordinace v růžové zahradě, je od té doby single. Jeho ex se už novým partnerem pochlubila.

„Jsem sám a přiznám se, že mi to vyhovuje. Nikoho nehledám. Nemám to nastavení na další vztah. Přiznám se, že bych si ani nevšiml, kdyby mě nějaká holka balila. Asi by musela hodně mrkat, nebo rovnou mávat. Ale aby to zase nevypadalo jako epileptický záchvat,“ svěřil se s úsměvem Láďa.

Rozhodl se ovšem dát do kupy svoji tělesnou schránku. „Nechtěl jsem čekat na nějaké novoroční předsevzetí a začal jsem o měsíc dřív. Tak mě možná nepoznáte. Chodím na squash a do posilovny,“ prozradil s tím, že kdo by chtěl vědět, jak mu tvarování těla jde, musí se jít podívat na divadelní představení Na správné adrese, kde hraje v jedné části jen v trenýrkách.

Reklama

Další články

Načítám