Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plesová sezona je v plném proudu a totéž platí i v případě maturitních plesů. Studenti, které brzy čeká zkouška z dospělosti, se tak obléknou do gala a se svými nejbližšími si užívají kouzelný večer.

Včerejší večer byl tak ohromující například pro rodinu herečky Veroniky Žilkové (62), protože Kordulu letos čeká maturita. Stejně je na tom i Natálie Jirásková (19), dcera Ivy Kubelkové (46). Moderátorka a modelka sdílela kouzelné momenty se svou dcerou, která ohromila v tmavé večerní róbě v prostorách pražského Žofína.

„Naše maturantka,“ napsala pyšná maminka, která také válela v posledním ročníku StarDance, a tak nebylo pochyb o tom, že nějaké ty taneční kroky ukáže na parketě.

Charismatická Natálka za svůj outfit a celkový vzhled na plese dostala od fanoušků na sociálních sítích velkou chválu. „Jste nádherná. Je to pravda s tím jablkem, krásná jste po mamince,“ složila jí poklonu jedna z fanynek. „Sluší vám to moc, i když si myslím, že jste tak krásná, že by vám slušelo cokoliv,“ psali další.

Reklama

Další články

Načítám